Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

CooLe tips

Tip #12

Beste mensen,

Tegenwoordig doe ik (Susan) eens in de, laten we zeggen, 8 dagen álle maar dan ook álle boodschappen. De ene keer bij Jumbo, andere keer bij Albert Heijn of een andere supermarkt. En zonder reclame te willen maken zag ik bij de Albert Heijn de afgelopen keer de Allerhande liggen; ik werd meteen getriggerd door de voorpagina ‘een beetje groener’. Dat kan dus gaan over wat vaker vegetarisch eten en/of over het milieu dacht ik; 2 dingen die ikzelf ook belangrijk vind. Ik noem mezelf dan ook graag een flexitariër. Ik eet af en toe graag vlees, maar ook heel geregeld, vis, vegetarisch of zelfs veganistisch. En altijd met lekker veel verschillende groenten, liefst bij iedere maaltijd.

Laat dat belang van groenten nou ook mooi in deze Allerhande naar voren komen! Bij een aantal recepten is precies aangegeven hoeveel groente er per persoon inzit. Handig!

De aanbevolen hoeveelheid dagelijkse groente is 250 gram; meer mag natuurlijk altijd. Ook geeft AH 4 weken lang ideeën voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten vanaf 27 april. De insteek is ‘kleine stappen’, ‘betaalbaar’ en ‘hou het makkelijk’. Klinkt allemaal heel prettig, ik ga het volgen, jullie ook? 

De link: https://www.ah.nl/gezond-vooruit

20200423_170839