Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Over ons

Wij stellen ons graag aan je voor. Meet the team: Susan, Hans, Margaret, Ilse & Patricia

Wij staan voor je klaar

Focus, energie, kwaliteit

Vanuit ons eigen levenspad zijn wij als coaches van Leefstijlcoaching Den Bosch allemaal op een bepaald moment met een gezonde leefstijl in aanraking gekomen. We hebben de afgelopen jaren zelf ervaren wat veranderingen in onze eigen levensstijl in positieve zin met onze energie en kwaliteit van leven gedaan heeft. Dat gunnen we iedereen, dat willen we overdragen. Als je je gezonder en energieker voelt, kun je blijven doen of gaan doen wat voor jou belangrijk is. Wij gaan samen met jou onderzoeken wat jij wilt en kunt veranderen, hoe je door meer bewustzijn meer grip op jouw leefstijl krijgt. Een gezondere leefstijl waarbij je meer rust, tevredenheid en energie voelt. Jij bepaalt, jij staat aan het stuur van je eigen leven en wij lopen graag een stukje met je mee om je te adviseren, te inspireren en te motiveren.

Meet the team

Leefstijlcoach Den Bosch

Margaret

“Als je blijft doen wat je altijd deed, ga je krijgen wat je altijd kreeg.”Dit is Margaret

Energiek, no-nonsense en levensgenieter, dat is Margaret in een notendop. Ze weet als geen ander dat genieten en gezond leven hand in hand kunnen gaan. Ook weet ze uit ervaring dat het leven bestaat uit keuzes maken: “ja” zeggen tegen het ene is “nee” zeggen tegen het andere. Als hierin bij jou de balans zoek is of als je geneigd bent onrust te stillen met eten, ben je bij haar aan het juiste adres.
Ga naar website van Margaret

Waarom Leefstijlcoaching Den Bosch?

  1. Je bent snel aan de beurt: iedere maand starten er nieuwe groepen en er is altijd ruimte voor individuele trajecten.
  2. We zijn met 5 coaches, dus er is altijd wel iemand die bij jou past.
  3. We hebben een breed aanbod: naast het groepstraject CooL hebben we je meer te bieden zoals workshops, health-checks en individuele trajecten.
  4. We zijn divers en deskundig: in ons multidisciplinair overleg ondersteunen we elkaar vanuit onze eigen expertise en achtergrond
  5. Wij vertellen je niet wat jij moet doen we maken je bewust en leren je zelf de regie terug te pakken.
  6. Een traject bij ons is nooit een quick-fix: we nemen de tijd. Verandering van leefstijl is lastig, dat kost tijd. Die tijd geven we je.
  7. Onze samenwerking vanuit onze verschillende achtergronden zie je terug in onze workshops, we hebben een divers aanbod aan onderwerpen.
  8. Onze health-checks geven een ‘nul-meting’ hiermee kunnen we goed en duidelijk inzichtelijk maken waar jouw verbeterpunten zitten.
  9. We hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd in en om Den Bosch en hebben veel contacten in sport-, zorg- en sociaal domein. Deze kunnen we inzetten om jou optimaal te ondersteunen.
  10. We werken vanuit De Dieze: een gezondheidscentrum met diverse professionals én sportschool onder één dak. Korte lijntjes gegarandeerd.

Recensies van deelnemers

Reviews van deelnemers die hun leven hebben veranderd.

Susan, blijf zoals je bent! Jouw rust en optimisme hebben mij laten nadenken en me (nog)meer bewust laten worden. Goed gedaan & ga zo door!
Idy
Volgens de huisarts had ik nog één kans om niet aan de insuline te hoeven, als ik mijn leefstijl grondig zou veranderen. En…het is gelukt, Patricia heeft mij een duwtje in de rug gegeven.
Tom
Wat doe je mooi werk voor anderen. Je inspireert en iedereen mag bij jou zijn wie ze zijn. Je bent een mooi mens, ga zo door!
Marianne
Veel geleerd door jou. Twee jaar is zo voorbij gegaan, dat zegt genoeg!
Anoniem
Een goede leermeester om de gespreksstof heel duidelijk en begrijpelijk over te brengen en te zorgen dat het ook blijft hangen.
Will

Maak een afspraak

Verandering in leefstijl kan de sleutel zijn tot een gezonder en vitaler leven. Wij, een vijftal Leefstijl- en Vitaliteitscoaches uit de regio Den Bosch, hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het veranderen van hun leefstijl.  Wil jij graag meer informatie over een vitaler leven? Maak dan een afspraak met ons. We zien je graag.