Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Inspanningstest

Samen voor een fitter resultaat

Inspanningstest

Een persoonlijke aanpak bij Leefstijlcoaching Den Bosch

We leggen graag aan je uit hoe het in zijn werk gaat.

Wat houdt het in?

Wist je dat je ademhaling het ultieme kompas is om je beweeg activiteiten richting te geven? Door de ademhaling te meten tijdens inspanning brengen we je belastbaarheid alsook je sterke en zwakke punten in kaart.

Ook een check?

Geen probleem.

Wat meten we bij zo'n inspanningstest?

Hieronder zie je een overzicht van de relevante informatie die we er voor onze CooL-deelnemers uit halen: 

  1. Inzicht in de kwaliteit van de stofwisseling. Een lichaam dat niet in staat is om vetten te gebruiken als brandstof voor inspanning vraagt vaker om koolhydraten en is sneller uitgeput tijdens inspanning.
  2. De belastbaarheid van hart, spieren en longen tijdens inspanning. Als je lange tijd niet gesport hebt is het belangrijk dat je op je eigen niveau begint en rustig opbouwt om blessures en klachten te voorkomen. De inspanningstest geeft je inzicht in de intensiteit die het beste bij jou past.
  3. Het hart, de spieren en de longen werken tijdens inspanning nauw samen om je in beweging te krijgen en te houden. Dit systeem kent sterke en zwakke punten. Met de inspanningstest brengen we de zwakke punten die jouw inspanning belemmeren in kaart en geven we je advies om hiermee aan de slag te gaan. 

  4. Kosten voor deze inspanningstest bedragen €120,- inclusief BTW.