Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

CooLe tips

Tip #25 

De tip van Ilse gaat over de kracht van delen

De laatste tijd komt het onderwerp delen regelmatig langs: de medische gegevens in online dossiers, locatiegegevens voor een Corona-app en, heel dichtbij, welke informatie over jouw traject wij van jou mogen delen met de huisarts. Maar wat deel jij eigenlijk over jouw CooL-traject met de mensen om je heen? Hoeveel mensen vertel jij hoe hard je aan het werk bent om je leefstijl te veranderen? Zijn er ook mensen waarmee je wel wilt delen maar waar je het voor verborgen houdt? Omdat je bang bent voor hun oordeel als wat je bedacht had te bereiken niet lukt of omdat je überhaupt bang of onzeker bent, omdat het nu of nooit is. Delen gaat over kwetsbaar én krachtig zijn. Of het nu gaat om het delen van geluk, verdriet, jouw leerproces of jouw angsten. Je geeft een ander de kans om er voor jou te mogen zijn omdat je deelt wat jou bezighoudt. 

Als leefstijlcoaches delen wij onze kennis en ervaringen om jou te ondersteunen tot een gezondere versie van jezelf. Daarbij hopen we dat jouw verandering van leefstijl als een soort magneet werkt op de mensen om je heen. Doordat jij deelt, maak je andere mensen bewust van wat verandering van leefstijl kan betekenen. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen ondersteunen met CooL, hebben we jouw aanbevelingen nu nodig. Want de afgelopen periode zien we een flinke afname van aanmeldingen en daardoor moeten mensen veel langer wachten voor ze kunnen starten. Dat is niet fijn, niet voor ons en niet voor onze cliënten. 

Daarom hebben we een actie bedacht! Als jij jouw kennis deelt en dankzij jouw aanbevelingen start partner, vriend(in), collega een traject bij ons, dan hebben we een cadeautje voor jou. Je mag zelf kiezen welk van onderstaande cadeaus het best bij jou past.

Hans heeft een CooL-consult voor je in de aanbieding. Tijdens een CooL-consult gaan we nog wat dieper in op het testen van je lichamelijke conditie, stressniveau, spierkracht. Zo weet jij nog specifieker welke gebieden  wat extra aandacht nodig hebben en kun je  na een bepaalde tijd testen wat je vooruitgang is.

Susan is onze specialist met betrekking tot de overgang: zij biedt je een 1 op 1 gesprek aan. Tijdens dit gesprek van 45 min staat het effect van de overgang op jou centraal en krijg je concrete handvatten mee naar huis om je te ondersteunen. 

Hilde geeft je een persoonlijke beweegtraining kado voor 2 personen. In deze veelzijdige buitentraining staat ontspannen bewegen/sporten op jouw eigen niveau centraal, net als plezier in het bewegen.

Ilse neemt je mee op een supermarktsafari. Je leert over hoe je voor de gek gehouden wordt als consument, hoe je etiketten leest en wat goede (of betere) vervangers zijn van jouw favoriete producten.

Margaret is gecertificeerd coach op het gebied van Zelfwaardering. De ervaring leert dat als je zelfwaardering groeit, je vanuit rust en met meer vertrouwen je eigen zelfzorg een flinke boost kunt geven. Zij geeft je in een introductiesessie zeer praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.  

Deze actie loopt tot en met donderdag 2 juli. Dus ga delen, help ons om onze groepen vol te krijgen en weer op te kunnen starten en ontvang daar een extra steuntje voor. Geef onze mailadressen of telefoonnummers door en laat weten wie wij vanuit jou mogen benaderen. Zo helpen we elkaar!