Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

CooLe tips

Tip #11

Hallo allemaal,

De lente is alweer een maand bezig, de dagen worden langer, warmer en de natuur krijgt weer kleur. Ik ben inmiddels aardig gewend geraakt aan de intelligente lockdown, die trouwens tegelijk met de lente begonnen is. Nieuwe patronen en gewoontes beginnen zo langzaamaan te ontstaan en dat geeft mij veel positieve energie.

 

Sinds een week ben ik weer bezig met vooruitkijken, waar liggen kansen, zowel privé als zakelijk. Misschien is het toeval, maar een week geleden ben ik ook begonnen met de ommetjes app van de hersenstichting.

In deze app word je uitgedaagd om elke dag 20 minuten te gaan wandelen.
Als je minimaal 20 minuten bent gaan wandelen krijg je 5 punten.
Lukt het je om elke dag te wandelen dan krijg je er elke dag 3 extra.
Hiernaast kun je tal van extra punten halen door reeksen neer te zetten.

 

Wij van Leefstijlcoaching Den Bosch hebben afgelopen week de app getest en ik moet zeggen dat ik zelf toch wel flink gemotiveerd werd om te gaan.
Ik ben namelijk een slechte verliezer haha. 

Daag jezelf en je vrienden uit en ga aan de slag met de ommetjes app:
https://www.hersenstichting.nl/ommetje

Succes en geniet van de lente 

Vooruitkijken