Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

CooLe tips

Tip #13

 

Dance dance dance! 29 April was het International Dance Day. We doen het vandaag nog eens dunnetjes over met een danstip van Ilse.

Omdat ik er niet vandoor wil gaan met de credits: eigenlijk zou deze tip van Susan moeten komen want zij tipte me over de dance workouts van The Fitness Marshall. We nemen jullie dus samen dansend mee het weekend in.
 
Ik ben fan 🙂 Zijn energie is aanstekelijk, heerlijk Amerikaans en lekker over de top. Ik struikel de hele tijd over mijn benen, ben nooit heel goed geweest in pasjes maar ach, niemand die het ziet nu. Wat ik zo leuk vind, is dat hij niet met alleen maar afgetrainde strakke dansmodellen werkt maar laat zien dat dansen voor iedereen is die van dansen houdt. En het komt allemaal niet zo nauw. Dansen met een knipoog dus. 
 
Doe je mee? Ik heb er 2 redelijk random voor je geselecteerd uit zijn enorme aanbod om in beweging te kunnen blijven nu de sportscholen dicht zijn.
 
 
 
O ja en wil je aan de slag met langere workout? Check dan zijn Full Sweat Sessions https://www.youtube.com/watch?v=1sDp_1KrUyo. In 30 minuten bouwt hij een pittige dansworkout op, inclusief warming up en cooling down.
 
Just dance!