Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Workshop Vat van Zelfwaardering

We hebben allemaal te maken met een bepaalde mate van waardering voor onszelf, zelfwaardering. In de loop van het leven kun je de waardering voor jezelf laten groeien. Helaas het gebeurt ook vaak dat we in de loop van het leven de waardering voor onszelf juist kwijtraken. De waardering voor onszelf lekt weg. Dat kan vervelend zijn, want als er te weinig zelfwaardering overblijft ga je daar last van ondervinden. Je ervaart onzekerheid, (te)veel zelfkritiek of je legt bijvoorbeeld chronisch de lat (te) hoog, zorgt vooral voor anderen en niet voor jezelf. Dit brengt onvrede en onrust met zich mee. Onrust, onzekerheid en onvrede zijn vaak nog meer reden om niet goed voor jezelf te zorgen. Het wordt nog ingewikkelder als we proberen die onrust te stillen met eten. Dat is niet helpend als je je leefstijl wilt veranderen, als je een gezonder gewicht nastreeft en meer energie wilt voelen stromen. 

Het goede nieuws: je kunt zelfwaardering laten groeien, niet alleen heel eenvoudig maar ook snel. Dat doe je met de methode van het Vat van Zelfwaardering. Nieuwsgierig? In deze workshop krijg je uitleg en je als je naar huis gaat neem je een leuke, luchtige en efficiënte huiswerkopdracht mee. De ervaring is dat als je zelfwaardering groeit, dit leidt tot meer zelfzorg, controle en rust. Niet alleen wat je nodig hebt als je je leefstijl wilt veranderen maar ook heel fijn als je meer rust zou willen ervaren. 

Sta jij open voor dit experiment? Durf jij het aan om je zelfwaardering te laten groeien? Meld je dan aan via workshops@leefstijlcoachingdenbosch.nl

De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen, duurt ca 1 uur en kost €15.