Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Workshop Etiketten lezen en begrijpen

 

Fabrikanten willen graag dat jij hun producten koopt. Ze zullen er dan ook alles aan doen om hun product er zo aantreekkelijk mogelijk uit te laten zien in de supermarktschappen. Maar wat er mooi uitziet, is niet altijd de beste keuze. Daar heb je soms de informatie op het etiket voor nodig. Maar wat staat er eigenlijk allemaal op? En waar moet je dan op letten om een goede keuze te kunnen maken?

Voor het antwoord op die vragen kun je terecht in deze workshop. We gaan samen de etiketten van een aantal veel gekochte producten én jouw zelf meegenomen product ontrafelen. Wat vertelt voedingswaarde je? Hoe zit het met de ingrediëntenlijst? Is iets zonder toegevoegde suikers suikervrij? Er vallen veel vraagtekens te zetten bij de kreten van de fabrikant.

Aan het eind van deze workshop kun je beter producten vergelijken en gezondere keuzes maken. Je snapt ook hoe de fabrikant je probeert te verleiden en hebt je eigen strategie klaar om daar mee om te gaan. Zo wordt naar de supermarkt en thuiskomen met wat wél goed voor je is een stuk eenvoudiger!

 

Interesse in deze workshop? Meld je dan aan via workshops@leefstijlcoachingdenbosch.nl

De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen, duurt 1-1,5 uur en kost €12,50.