Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Workshop Slow Sports en Stoelyoga

Op zaterdag 25 januari kun je bij Leefstijlcoaching Den Bosch kennismaken met Slow Sports en Stoelyoga. Onze coaches zijn van alle markten thuis! Hilde neemt je mee naar buiten voor een Slow Sports les en in de ruimte binnen staan de stoelen klaar voor de yogales van Ilse. Het programma ziet er als volgt uit:

9.45-10.00u ontvangst met koffie of thee
10.00-11.00u Stoelyoga of Slow Sports
11.00-11.15u pauze
11.15-12.15u Slow Sports of Stoelyoga
12.15-12.30u napraten met een gezonde smoothie

Slow Sports

Wil jij:
→ ervaren hoe je op een ontspannen manier buiten kunt bewegen; samen met anderen maar op je eigen niveau?!
→ beginnen met sporten of het sporten weer oppakken, maar weet je niet precies hoe je het ‘moet’ aanpakken?
→ wel sporten, maar niet prestatiegericht?! Kom dan meedoen met Slow Sports !

Slow Sports is een combinatie van lopen (wandelen of joggen/hardlopen naar keuze) en oefeningen gericht op kracht, balans en lenigheid.
De oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden zodat de lessen geschikt zijn voor beginnende sporters tot matig gevorderden.

Stoelyoga

Yoga op, aan of met een stoel, dat is de essentie van stoelyoga. Deze yogavorm is gericht op die mensen die door een (tijdelijke) fysieke beperking, blessure, obesitas of wat voor reden je dan ook maar zou kunnen bedenken, de weg naar de yogamat op de grond niet meer willen of kunnen maken. Deze les is ook bijzonder geschikt voor mensen die niet lang kunnen staan.

De stoel wordt gebruikt als steun, als rustpunt en de stoel voegt soms ook een hele nieuwe dimensie toe aan een houding. De houdingen worden staand en zittend uitgevoerd. De eindmeditatie is de enige houding die liggend gedaan wordt als dat mogelijk is. Het zijn creatieve yogalessen waarbij houdingen uit de Hatha Yoga omgedacht worden naar de stoel. Zo kan een houding precies aangepast worden aan jouw mogelijkheden!

Doe je mee? Tickets zijn €25 en verkrijgbaar via info@leefstijlcoachingdenbosch.nl