Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Workshop Stoelyoga


Bij yoga denken veel mensen aan ingewikkelde houdingen op een veel te dun matje op de vloer. Je moet er lenig voor zijn en het is eigenlijk alleen weggelegd voor slanke sterke dames (of heren) in te korte topjes en te strakke broekjes die moeiteloos op hun hoofd staan en daar oogstrelende foto’s van op Instagram zetten.

Herkenbaar? Dan heb je toch een iets ander beeld van yoga dan Ilse. Voor haar gaat yoga over bewegen binnen je eigen grenzen met respect voor wat het lichaam al dan niet (meer) kan. Je gebruikt je aandacht om te voelen wat er te voelen is en maakt zo op rustige en zachte wijze weer contact met je lichaam. Je zet de buitenwereld even stil en neemt de tijd voor jezelf en je lijf. Net zolang als voor jou nodig is.

Dat is dan ook wat we doen tijdens de workshop Stoelyoga. Je leert hoe je verschillende eenvoudige yoga houdingen kunt uitvoeren met behulp van een stoel. Je gebruikt hem als rustpunt, steunpunt of als basis. Je leert een aantal eenvoudig toepasbare oefeningen voor thuis.

Deze workshop is geschikt voor mensen die vanuit hun werk (teveel) zitten, mensen die graag yoga zouden willen uitproberen maar liever niet op een matje stappen of voor als je gewoon nieuwsgierig bent en geen idee hebt wat yoga nou eigenlijk is.

 
 

 Interesse in deze workshop? Meld je dan aan via workshops@leefstijlcoachingdenbosch.nl

De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen, duurt 1-1,5 uur en kost €12,50.