Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Mijn naam is Emma Oosters en voor u organiseer ik een themamiddag bij Leefstijlcoaching Den Bosch. Momenteel studeer ik aan het MBO Yuverta in Tilburg. Daar volg ik de opleiding Adviseur Duurzame Leefomgeving. De themamiddag is mijn afstudeerproject waar ik in de komende weken verder vorm aan ga geven.

De themamiddag zal plaats vinden op vrijdag 23 juni bij Leefstijlcoaching Den Bosch van 13:00 tot 17:00. Tijdens deze themamiddag worden leefstijl en duurzaamheid behandeld. Zo zal er buiten bij de Citadel een beweegactiviteit worden gehouden, u kunt kennis maken met yoga en meditatie en ook gaan we samen duurzame en gezonde borrelhapjes maken onder begeleiding van een chefkok. Daarnaast zullen er één of meerdere gastsprekers langs komen die wat gaan vertellen over hun kennis en ervaring op het gebied van een gezonde leefstijl en/of duurzaamheid.

Tijdens de beweegactiviteiten zal er rekening worden gehouden met de verschillende niveaus. De oefeningen zullen laagdrempelig zijn, maar doordat er verschillende varianten van de oefeningen worden aangeboden kan iedereen op zijn eigen niveau mee doen. Gedurende de kookactiviteit gaan we gezamenlijk gezonde, duurzame en lekkere borrelhapjes bereiden. Zoals vanzelfsprekend mag u ook uw gerechtje mee naar huis nemen.

De middag is gratis toegankelijk voor iedereen. Aan het einde van de middag kunt u, indien gewenst, een vrijwillige bijdrage doen waarmee u mij steunt in de kosten van de boodschappen. Ik vind het al een hele eer dat ik deze themamiddag voor u mag organiseren en dat ik u een gezellige, leerzame en lekkere middag mag aanbieden! De themamiddag is een exclusieve activiteit en daarom kunnen er niet meer dan vijftien mensen deelnemen. Er kan gerust iemand mee worden genomen, maar dat zal bij de inschrijving worden moeten aangegeven aangezien vol ook echt vol is.

Mocht u deel willen nemen aan de themamiddag, of als u meer informatie nodig heeft, laat dit dan alstublieft voor maandag 5 juni weten aan mij weten. Tevens vind ik het trouwens erg fijn als u mij ook door middel van mailcontact laat weten met hoeveel personen u deelneemt aan de themamiddag. Ik ben bereikbaar op het e-mailadres emmaoosters@gmail.com. Per mail zal ik verdere informatie met u delen over de themamiddag.

Met vriendelijke groet,
Emma Oosters