Werfpad 8H

5212 VJ 's-Hertogenbosch

info@leefstijlcoachingdenbosch.nl

Mail ons voor een afspraak

Nieuwsbrief #9

Nieuwsbrief #9

Het is een beetje een uitgestelde nieuwsbrief geworden. Steeds weer wachten op ruimte vanuit de overheid om nieuwe dingen op te kunnen zetten voor jullie. Steeds weer worden we teruggefloten. We wachten nu niet meer en zetten gewoon een nieuwe nieuwsbrief in gang. Met of zonder ruimte. Want uiteindelijk draait de wereld gewoon door.
Wij blijven on- en offline plannen maken. Er komt een interactieve online workshop aan van Hilde, Hans en Ilse, Susan geeft informatie avonden voor Dames In Transitie en studenten van de HAS zoeken 65+ers voor een onderzoek naar voedingsgedrag en koopgewoontes. Daarnaast weer wat leuke kijk-, lees- en luistertips: podcasts luisteren tijdens het wandelen was nog nooit zo populair. En: we hebben een nieuwe samenwerkingspartner: Patricia Lottman van Slimfit Leefstijl. Zij stelt zich voor. Je leest de nieuwsbrief via deze link

Je kunt je onderaan de nieuwsbrief of via dit formulier ook abonneren. Zo hoef je nooit meer een nieuwsbrief te missen. Mocht je toch een nieuwsbrief gemist hebben, op onze nieuwspagina vind je deze nieuwsbrief van april en de oudere altijd terug.